Naujienos

 

Studentai kviečiami dalyvauti konkurse „Creative Shock“

Data: 2011 m. spalio 27 d.

ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto Studentų atstovybė (ISM SA), prisijungdama prie „Tarptautinės verslumo savaitės“, organizuoja konkursą studentams „Creative Shock“. Visi Lietuvos studentai, besidomintys rinkodara, jos tendencijomis ar valdymu, yra kviečiami burtis į 3-4 asmenų komandas bei iki lapkričio 5 d. registruotis dalyvauti konkurse. Šių metų tema – rinkodara. Konkurso finalinę užduotį varžovams pateiks Lietuvos marketingo asociacija (LiMA).

„Dalyviams teks narplioti ne tik sudėtingas verslo situacijas, bet ir atlikti netikėtas kūrybines užduotis, – sako Tomas Montvilas, vienas iš konkurso organizatorių. – Renginio metu bus siekiama pažvelgti į rinkodaros naudą iš įvairių perspektyvų, skatinama pamiršti tradicinį apibrėžimą ir parodyti, kad, panaudojant inovatyvias idėjas, galima atkreipti žmonių dėmesį į socialines problemas bei paskatinti jas spręsti.“ Dalyvių laukia projekto partnerių – Lietuvos marketingo asociacijos (LiMA) ir UAB ,,Balticum TV“ paruoštos verslo situacijos, kurios pareikalaus ne tik žinių, bet ir strateginio mąstymo. Nugalėtojams atiteks ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto įsteigtas prizas – verslo pietūs su vienos garsiausių mobiliųjų aplikacijų kompanijų pasaulyje „GetJar“ direktoriumi Ilja Laursu.

Užsiregistravusios komandos per 1 savaitę turės atlikti atrankinę konkurso rinkodaros užduotį „Real situation“. Taip pat dalyviai turės atlikti užduotį, susijusią su partizaniniu marketingu – „Buzz challenge“. Kiekvienai komandai bus paskirta socialine ir labdaringa veikla užsiimanti organizacija, – „Maisto bankas“, „Nacionalinis kraujo centras“, „SOS gyvūnai“, „Kitas variantas“ arba „EEPA“, – kuriai dalyviai turės sugalvoti rinkodarinę idėją, kuri sukurtų kuo didesnį skambesį, panaudojant kuo mažiau finansinių išteklių.

Gruodžio 3 d. penkios geriausiai atrankiniame etape pasirodžiusios komandos susirungs finale, kur per 2,5 val. atliks LiMA parengtą finalinę „Creative shock” konkurso užduotį. Varžovams bus pateikta situacija, kurią turės išnagrinėti ir pasiūlyti rinkodaros sprendimus. Konkurso komisija, kurią sudarys 8 kompetentingi rinkodaros ekspertai, vertins finalininkų kūrybiškumą, idėjų pagrįstumą bei kitus aspektus. Be to, finalinę konkurso dienąLiMAnariai skaitys atviras paskaitas dalyviams ir visuomenei apie rinkodarą.

Pirmą kartą organizuojamas projektas „Creative shock“ yra kasmet rengiamos „Tarptautinės verslumo savaitės“ dalis.  Tai – daugiau nei 50 šalių vykstantis renginys, kurio metu milijonai jaunų žmonių skatinami atrasti savyje kūrybiškumo, inovatyvumo ir verslumo galias.

Daugiau informacijos ir registracija: www.creativeshock.lt

„Creative Shock“ socialiniame tinkle „Facebook“: http://www.facebook.com/Creativeshock1

Virusinis projekto video klipas: http://vimeo.com/30953292