Naujienos

 

Lietuvos marketingo asociacija įsteigė skyrių Šiauliuose

Data: 2011 m. sausio 10 d.

Lietuvos marketingo asociacija (LiMA) metus pradėjo antrojo regioninio skyriaus steigimu. Sausio 6 d. Šiauliuose įvyko šio regiono LiMA skyriaus steigiamasis susirinkimas, kuriame buvo išrinkta 5 narių valdyba: Šiaulių universiteto socialinių mokslų fakulteto vadybos katedros lektorės Evandželina Petukienė ir Milda Damkuvienė, UAB „S Plius” marketingo direktorė Inga Karickienė ir laisvai samdoma marketingo specialistė Jurga Šarkauskaitė.LiMAŠiaulių skyriui vadovaus Šiaulių banko marketingo ir ryšių su visuomene departamento direktorė Daiva Grikšienė.

„Augant mūsų narių skaičiui, tęsiame plėtrą regionuose, taip sudarydami sąlygas regiono marketingo bendruomenei savarankiškai rengti seminarus bei kitus renginius, taip pat – nariams bendrauti tarpusavyje ir dalintis patirtimi“, – sakoLiMAvaldybos pirmininkas Simonas Bartkus. Jo teigimu, organizacijos skyriai regionuose pasiteisina – subūrę vietos marketingo specialistus, jietampanariams svarbia vieta diskutuoti, gilinti profesines žinias ir stiprinti marketingo reikšmę vietos verslo visuomenėje.

Marketingo bendruomenės kūrimą, kaip vieną iš pirmųjų skyriaus uždavinių įvardija irLiMAŠiaulių skyriaus vadovė D. Grikšienė: „Sieksime vienyti Šiaulių regiono marketingo specialistus ir didinti mūsų atstovaujamos specialybės prestižą“. Pasak Šiaulių skyriaus vadovės, jau vasario pabaigoje ketinama visus regiono marketingo specialistus pakviesti į pirmąją marketingo konferenciją Šiauliuose „LiMA Day Šiauliai”.

Artimiausiu metu planuojama įsteigtiLiMAskyrių Klaipėdoje, o vėliau – ir kituose miestuose.

Lietuvos marketingo asociacija (LiMA) įkurta 2004 m. Organizacija vienija fizinius ir juridinius asmenis, dirbančius marketingo srityje ar ja besidominčius.LiMApriklauso daugiau nei 250 įvairiausių verslo sričių šalies marketingo specialistų, organizacijos skyriai veikia Kaune ir Šiauliuose.