Naujienos

 

LiMA naujienos ir artimiausi planai

Data: 2019 m. gegužės 28 d.

Dalinamės džiugiomis naujienomis!

 

Nauji nariai. LiMA bendruomenę nuo metų pradžios papildė daugiau nei 200 naujų narių! Sveikiname visus prisijungusius prie didžiausios marketingo asociacijos Lietuvoje ir kviečiame aktyviai dalyvauti LiMA veikloje, dalyvauti renginiuose ir taip susipažinti su kitais nariais.

  

Nauji nariai skelbiami kiekvieną penktadienį automatiniame laiške „LiMA savaitės naujienos“, kuris atkeliauja į kiekvieno nario e. pašto dėžutę; juos taip pat rasite čia: http://intranet.lima.lt/kontaktai/newonly. Pažinkite juos ir plėskite savo kontaktų ratą.

 

Draugai. Augant draugysčių ratui, nariams vis dažniau galime pasiūlyti specialias nuolaidas/kainas partnerių renginiuose, įvairiuose seminaruose (Login 2019, Pardavimų formulė 2019, dr. Robert Cialdini seminaras, #Launch Jauno Verslo forumas, Tarptautinė Master Class HR Konferencija, International Storytelling Days "Stories for Impact", PR Impact Awards 2019 ir kt.).

  

Asmeninis bei verslo augimas neįmanomi be inovacijų, naujienų, tad kviečiame narius gilinti savo žinias ir kitose srityse, kurios dažnai glaudžiai susiję su marketingu. Kvietimai pasiekia narius per naujienlaiškius bei skelbiamos uždaroje LiMA narių Facebook grupėje.

 

LiMA Day Klaipėda’19. LiMA sezoną vainikuos didžiausia marketingo konferencija Vakarų Lietuvoje. Lauksime visų narių pajūryje penktadienį, birželio 14 dieną, LiMA Day konferencijoje, kurios tema „Marketingas, kuris padeda parduoti“. 

 

Pranešimus skaitys savo srities ekspertai ir praktikai. Kaip pasakoti istorijas, jog auditorija išgirstų? Kas keičiasi sparčiau: socialinęs medijos algoritmai ar komunikacijos strategija? Ką neuromarketingo tyrimai atskleidžia apie vartotoją? Šios ir kitos aktualios temos bus nagrinėjamos konferencijoje, apie kurią plačiau www.limaday.lt. Kviečiame narius iš kitų miestų atvykti į Klaipėdą, susitikti su kitų asociacijos skyrių limiečiais ir pratęsti savaitgalį prie jūros.

 

Vasara. Laukia puiki vasara, kviesime ją praleisti kartu! Šiltajam metų sezonui ruošiame renginius bei susitikimus, skirtus networking‘ui, naujoms pažintims megzti bei senas draugystes tvirtinti. Apie tai – jau netrukus!

 

Galimybės. Maloniai primenama nariams, kad didinti savo organizacijos žinomumą, plėsti bendradarbiavimą ir gerinti įmonių rezultatus, galite naudodamiesi LiMA teikiamomis galimybėmis. Kiekvienas LiMA renginys ar projektas sulaukia didžiulio dėmesio viešojoje erdvėje. Tai papildoma sklaida tikslinėje bendruomenėje, tad kviečiame tapti partneriais/rėmėjais ar draugais.

 

Iki susitikimų! LiMA komanda.