Naujienos

 

Prisidėk prie LiMA augimo skirdamas 2%

Data: 2014 m. balandžio 03 d.

 

600 narių, 44 seminarai, 5 „LiMA Day“, 2 mokymai, 2 suvažiavimai, 10 pramoginių renginių, 1 gimtadienis, nauja vidinės komunikacijos sistema ir atsinaujinęs LiMA veidas – tai – tik 2013-ųjų metų LiMA pasiekimai. Šiemet norime dar labiau stiprinti LiMA bei marketingą Lietuvoje, todėl kviečiame prisidėti skiriant 2% paramą. Šią paramą galite skirti konkrečiam LiMA skyriui, taip stiprindami pasirinkto regiono veiklą (žr. žemiau).

 

LiMA 2% pervedantys mūsų nariai sako:

 

Simonas Bartkus – LiMA valdybos pirmininkas, „Air Lituanica“ komercijos direktorius:

 

„Aš kasmet skiriu du procentus LiMA, nes asociacijos sukuriama vertė ir nauda daug kartų didesnė nei narystės metinis mokestis. Tam, kad nauda ir vertė augtų, jūsų 2% reikalingi taip pat. Narių įnašų dėka LiMA finansuoja seminarus, pramoginius renginius, komunikacinius įrankius ir kt.“

 

 

 

Rytis Buračas – LiMA valdybos narys, Verslo konsultavimo bendrovės „Permamon LT“ direktorius:

 

„Noriu prisidėti prie profesinės organizacijos, kuriai priklausau ir kurią reprezentuoju ne tik savo darbu, bet ir pervesdamas du procentus – žinau, kad šie pinigai bus tinkamai panaudoti keliant narių profesinę kvalifikaciją seminaruose, skatinant bendravimą renginiuose ar kitoje LiMA veikloje.“

 

 


 

 Ką nuveiktų skyriai, gavę papildomą finansavimą:

 

Šiais metais LiMA sueina 10 metų ir antrąją dešimtį pasitinkame išsikėlę ambicingus tikslus!

Kiekvienas mūsų skyrius nori Jums pasiūlyti:

  • Dar daugiau kokybiškų lektorių;
  • Užsienio pranešėjų;
  • Įdomesnių ir turiningesnių pramogų.

Skirkite 2% savo skyriui ir dalyvaukite geriausiuose LiMA renginiuose bei išgirskite stipriausius pranešėjus!

 

VILNIUS:

 

„LiMA Day Vilnius 2013: „Marketingas 2020“, Steven Van Belleghem;  Dr. Povilas Malakauskas – „Pokyčių lyderis“; Kristina Maikštėnienė – „Dvipusės ir daugiapusės platformos“; Benas Adomavičius – „Strateginių sprendimų priėmimas“; Darius Lomsargis – „Renginių rinkodara“.

 

KAUNAS:

 

„LiMA Day Kaunas. „Emocinis marketingas“; Vytautas Vorobjovas – „Įvadas į e-komercijos marketingą“; Eglė Pelienė – „Viešas pasirodymas ir kalbėjimo meistriškumas“; Justas Gavėnas – „Mažmeninės prekybos principai: stebėtojų virtimas pirkėjais“ ; Rolandas Urka – „Google AdWords“.

 

   KLAIPĖDA:


 

 

„LiMA Day Klaipėda: „Eksporto marketingas“; „LiMA Internet Day Klaipėda: „Pardavimai internetu be e-parduotuvės“; Igor Gubaidulin – „Įtikinimo, emocijų ir pasitikėjimo dizainas internete“; Thomas Frank – „Naujų produktų kūrimas ir įvedimas į rinką“; Švedijos garbės konsulas Lietuvoje Joackim Bernhardsson.

 

 ŠIAULIAI:

 

 

„LiMA Day Šiauliai: „Turinio marketingas“; Vytautas Kubilius – „Seisminiai pokyčiai vartotojų elgsenoje ir naujos rinkodaros kryptys“; Rimvydas Širvinskas – „Makalius.lt“ sėkmės istorija – kai pomėgis tampa verslu“; Andrius Grigorjevas – „Prasmingi prekių ženklai“; Aidis Dalikas – „Komunikacija „Facebook‘o“ socialiniame tinkle“.

 

   


  

 Kaip skirti 2% savo skyriui?

 

Svarbūs punktai :

 

  • E2 langelyje reikia įrašyti Lietuvos Marketingo Asociacijos kodą: 300062236;
  • E3 langelyje būtinai nurodykite, kuriam skyriui skiriate savo paramą, pasirinkę į jį galite įrašyti: Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai. Jei norite savo 2% skirti tiesiog LiMA, o ne konkrečiam skyriui, E3 laukelį palikite tuščią.

 

 

2% pervesti LiMA galite keliais būdais:

 

1. Per elektroninę bankininkystę:

Prisijunkite prie savo banko elektroninės bankininkystės arba elektroninio deklaravimo (https://deklaravimas.vmi.lt/) sistemos ir pasirinkite elektroninį deklaravimą. Bankas Jus perkels į Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) svetainę, kartu su Jūsų tapatybės patvirtinimu ir pagrindiniais asmens duomenimis. On-line užpildykite FR0512 formą (02 versija) ir pateikite.

 

2. Pristatant tiesiogiai į VMI elektroniniu būdu:

Parsisiųskite nemokamą programą prašymo formos užpildymui. Programą ir informaciją, kaip ją įdiegti, rasite čia: http://deklaravimas.vmi.lt/lt/Apie/Bendroji_informacija/Dokumentu_pildymo_programa.aspx

Atsisiųskite prašymo formą FR0512 (02 versija) ir jos pildymo instrukciją:
http://deklaravimas.vmi.lt/lt/Atsisiusti_forma_pildymui.aspx, ją užpildykite ir pateikite.

 

3. Pristatant tiesiogiai į VMI paštu*:

Prašymo formą FR0512 užpildyti ranka galima gavus jos popierinį blanką iš VMI (kiekviename VMI skyriuje juos galima gauti nemokamai) arba parsisiuntus iš interneto ir atsispausdinus.

*Prašymą siunčiant paštu vokas turi būti pasirašytas ant klijavimo linijos.