Naujienos

 

Paskelbti „Metų marketingo vadovo“ finalininkai

Data: 2015 m. rugsėjo 23 d.

Šiuo metu jau tryliktą kartą vyksiantį vienintelį lietuviškos reklamos, marketingo ir komunikacijos festivalį „ADrenalinas“ vainikuos geriausiųjų apdovanojimai. Greta įprastinių kategorijų, šiemet Lietuvos marketingo asociacijos (LiMA) iniciatyva pristatyti ir nauji  – „Metų marketingo vadovo“ – rinkimai. Jų nugalėtojas turės būti pasižymėjęs pasiekimais savo įmonėje ir indėliu į marketingo reikšmės stiprinimą šalyje. Komisija atrinko ir paskelbė dešimties pretendentų laimėti apdovanojimą pavardes.

 

„Daugiau nei dvi savaites kandidatus šiems rinkimams aktyviai siūlė įmonių vadovai, kolegos, bendradarbiaujančios komunikacijos agentūros. Iš viso gauta daugiau nei 50 paraiškų ir rekomendacijų, tad rinktis tikrai turėjome iš ko – pretenduoti į šį apdovanojimą galėjo tik įmonių marketingo skyriaus vadovai, pateikę ir savo vadovų patvirtinimą apie pasiekimus įmonėje. Atrinkdami finalininkus, kurie varžysis dėl geriausio šalies marketingo vadovo vardo, dėmesį kreipėme į visapusišką įtaką įmonės rezultatams: užimamos rinkos dalies ir pajamų didėjimą, marketingo kultūros įmonėje diegimą, inovacijų kūrimą ir pritaikymą“, – sako LiMA valdybos pirmininkas Simonas Bartkus.

 

2015 m. Metų marketingo vadovu tapti pretenduoja:

  • Laimis Balčiūnas, Švyturys-Utenos alus
  • Tomas Burovas, Tele2
  • Algirdas Čiburys, MV Group
  • Mantas Matukaitis, Volfas Engelman
  • Rita Naujokaitytė, DNB bankas
  • Ornela Ramašauskaitė, Kauno technologijos universitetas
  • Liudas Rimkus, SEB Bankas
  • Arturas Skairys, KG Group
  • Romualda Stragienė, BIOK laboratorija
  • Elena Šilovaitė, Vilkyškių pieninė

 

S. Bartkaus teigimu, komisija, kurią sudarė Lietuvos marketingo asociacijos valdybos nariai ir ekspertai, labiausiai kreipė dėmesį į įmonės lyderystę sektoriuje, kaip ji kito pastaruosius keletą metų, ir kaip marketingas padėjo pasiekti verslo tikslų: „Atrinkti pretendentai neabejotinai prisidėjo prie to, kad jų darbovietės yra gerai matomos verslo pasaulyje, o finansiniai rezultatai yra vieni geriausių rinkoje.“

 

„ADrenalinas“  – tai vienintelis lietuviškos reklamos festivalis. Jo metu apdovanojimai įteikiami už geriausius lauko, radijo reklamos, TV, interneto, socialinės reklamos vizualinius sprendimus, kūrybiškiausias ryšių su visuomene idėjas ir kt. „Metų marketingo vadovo“ nominacija šiemet nėra vienintelė nauja: taip pat įtraukta geriausių sprendimų mobiliems įrenginiams nominacija. Lietuviškos reklamos festivalis šiemet vyksta rugsėjo 22-25 d.