Naujienos

 

Lietuvos marketingo asociacija konsultuos marketingo klausimais

Data: 2013 m. sausio 25 d.

Lietuvos marketingo asociacija (LiMA) plečia veiklą ir pradeda teikti naujas paslaugas – profesionalias marketingo konsultacijas. Siūlomos konsultacijos bus dviejų rūšių: asociacijos narių kūrybinės dirbtuvės ir LiMA ekspertų grupės susirinkimai.

 

„Iki šiol išorinei rinkai nesiūlytos, tarp asociacijos narių vykusios kūrybinės dirbtuvės ir ekspertų konsultacijos daugeliui įmonių ir pelno nesiekiančių organizacijų padėjo rasti naujų būdų, kaip pasiekti vartotojus, išplėsti rinką, formuoti įvaizdį, įvesti naują paslaugą. Sulaukus itin gerų atsiliepimų, buvo nuspręsta paslaugas pasiūlyti ir rinkai“, – naują paslaugą komentuoja  LiMA valdybos narys Laimis Jančiūnas.

 

Pasak L.Jančiūno, samdyti kvalifikuotą marketingo specialistą kai kurioms įmonėms dažnai būna per brangu ir netikslinga, ką jau kalbėti apie keletą specialistų: „LiMA, subūrusi daugiau nei 500 narių įvairiuose Lietuvos miestuose, turi nemažai vidinės energijos, vadinamo „know-how“, ir noro padėti kitiems“.

 

LiMA ekspertų grupės konsultacijos, organizuojamos uždarame 8-10 itin didelę patirtį turinčių marketingo profesionalų rate, turėtų būti įdomios su specifinėmis problemomis ar uždaviniais susiduriančioms organizacijoms. Tikimasi, kad asociacijos narių kūrybinėmis dirbtuvėmis, į kurias susirenka 10-20 įvairiausių sričių marketingo specialistų, ypač susidomės smulkios, vidinių marketingo resursų neturinčios organizacijos.

 

Pajamos, gautos parduodant LiMA narių bendromis pastangomis sukurtas paslaugas, bus skiriamos asociacijos narių mokymams. Daugiau informacijos apie paslaugas: http://www.lima.lt/paslaugos

 

Lietuvos marketingo asociacija (LiMA) įkurta 2004 m. Organizacija vienija 530 marketingo ir komunikacijos srityse dirbančių žmonių. Asociacijos skyriai veikia Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose.