Artimiausi renginiai

 

Renginio įrašas | Efektyvi darbdavio įvaizdžio komunikacija šiandien

2024-11-16, Online | Dalyvauja: 67

Registracijos terminas: 2024-11-16

Renginio įrašas!

 

Dvi popietės internetu apie darbdavio įvaizdį

Augant profesionalių darbuotojų poreikiui, konkurencija tarp darbdavių kaip niekada stipri, o šią kovą laimi būtent tos įmonės, kurios turi stiprią darbdavio reputaciją. Darbdavio įvaizdis lemia ne tik lengvesnes darbuotojų atrankas ir didesnį potencialių kandidatų kiekį, bet ir esamų darbuotojų lojalumą, įsitraukimą bei darbo efektyvumą. 

79 %  ieškančiųjų darbo prieš kreipdamiesi dėl darbo atsižvelgia į darbdavio reputaciją (Corporate Responsibility Magazine, 2018)
82 % darbuotojų paliktų savo dabartinį darbą dėl kitos įmonės su puikia reputacija (LinkedIn Employer Branding Playbook, 2021)

Renginyje išgirsite:
• Kaip sėkmingai formuoti darbdavio įvaizdį?
• Kaip formuoti darbdavio vertės pasiūlymą darbuotojui?
• Kokį darbdavio pozicionavimą pasirinkti?
• Kaip planuoti darbdavio įvaizdžio kampanijas? Kaip įtraukti darbuotojus?
• Kaip pasirinkti tinkamus kanalus ir įvertinti jų veiksmingumą?
• Ko galima pasimokyti iš sėkmės pavyzdžių?

Kam skirta: marketingo, komunikacijos, žmogiškųjų išteklių specialistai ir vadovai, verslo sektoriaus atstovams ir visiems, kurie domisi darbdavio įvaizdžiu.

Renginio įrašas


Pranešėjai:


 

Kaip išsiskirti, kai visi panašėja?

Darbdavio įvaizdžio kampanijos supanašėjo - įmonės kultūros pardavinėjimas jau nebėra didelis išskirtinumas, o darbdavio naudos beveik irgi nebeišskiria. Pranešimo metu išgirsite apie darbdavio archetipus, kaip juos taikyti formuojant darbdavio identiteto strategijas, kokias dažniausias klaidas daro įmonės.

Asta Mikalajūnienė, Sertifikuota HR valdymo bei darbdavio identiteto formavimo profesionalė, DARBDAVIO ID strategė

Asta turi daugiau nei 9 metus sėkmingos profesinės patirties personalo valdymo srityje - personalo valdymo procesų kūrimas ir diegimas, sudėtingų darbinių situacijų sprendimas, o taip pat sąmoningas teigiamos kandidatų ir darbuotojų patirties dizainas. Pastaruosius 4 metus Asta konsultuoja įmones darbdavio identiteto formavimo klausimais - strategijų kūrimas, darbdavių bei konkurentų auditai, unikalumo paieškos bei darbdavio vertės pasiūlymo gryninimas bei aktyvavimas - tiek įmonės viduje, tiek išorinėje komunikacijoje. Tyrimų apie darbuotojų lūkesčius darbdaviams bendraautorė.


 

Darbuotojo vertės pasiūlymas (EVP) kaip unikalus naudų rinkinys: must have naudos ir galimybės išsiskirti

Įrodyta, kad stiprus darbuotojo vertės pasiūlymas (EVP) ne tik padeda pritraukti darbuotojus ir juos išlaikyti, bet ir gali sumažinti atlyginimo lūkesčius. Kas yra darbuotojo vertės pasiūlymas (EVP) ir kaip jį formuoti? Kokios naudos šiandieniniam kandidatui yra must have ir kokias naudas galime pasiūlyti tam, kad išsiskirtumėme iš kitų?

Rūta Lapinskienė, ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto doktorantė, darbdavio prekės ženklo ir komunikacijos konsultantė

Per 15 metų karjeros Rūta kūrė ir įgyvendino marketingo, pardavimų bei žmonių strategijas tiek Lietuvos, tiek užsienio įmonėse. Vadovaudama šioms funkcijoms glaudžiai bendradarbiavo su tyrimų, kūrybos, sklaidos planavimo ir komunikacijos agentūromis kuriant prekės ženklų, darbdavio įvaizdžio, komunikacijos strategijas bei kampanijas. Akademinėje veikloje Rūta gilinasi į darbdavio prekės ženklo, darbuotojo vertės pasiūlymo (EVP), organizacinės kultūros temas. Šiuo metu ISM Vadybos ir ekonomikos universitete studijuoja vadybos doktorantūros studijose ir gilinasi į darbdavio prekės ženklo vertės sritį.


 

Įmonės vertybės ir kultūra: formalumas ar išskirtinumas kuriant darbdavio įvaizdį?

Živilė Brazė, OMNISEND darbdavio prekės ženklo vadovė

15 metų komunikacijos srityje dirbanti profesionalė, patirtį kaupė tokiose organizacijose kaip „Danske Bank“, „Tesonet“ ir „Nord Security“.


 

Kaip sėkmingai formuoti darbdavio įvaizdį?

Sėkmingiausių Clinic 212 agentūros darbdavio įvaizdžio kampanijų aptarimas ir jų sėkmės analizė. Kas iš tiesų padaro kampaniją efektyvia? Kaip teisingai formuoti patrauklaus darbdavio įvaizdį ilgalaikėje perspektyvoje?

Toma Stasiukaitytė, CLINIC 212 agentūrų grupės strategė

Toma turi daugiau nei 10 metų patirties dirbant reklamoje: kadaise pradėjusi nuo kūrybininkės rolės, šiuo metu dirba stratege Clinic 212 agentūrų grupėje ir kasdien padeda klientams ne tik atrasti efektyviausią būdą atsidurti vartotojų akiratyje, bet ir įsitvirtinti jų pasąmonėje ilgam. Per pastarąjį dešimtmetį prisidėjo prie didžiausių prekių ženklų sėkmės tiek Lietuvoje, tiek užsienyje, kurdama jiems įvairiausio pobūdžio ir apimties strategijas.




 

Virtualus įdarbinimo reidas. Kampanijos „Stok į Policiją" atvejo analizė

Pranešimo metu Linas pristatys rinkimuose „Password 2023" efektyviausios mažo biudžeto viešojo sektoriaus komunikacijos kategorijoje laimėjusią kampaniją, kuri organiškai pasiekė net 1,3 mln. parodymų, 640 tūkst. peržiūrų bei 194 tūkst.vartotojų įsitraukimo: Papasakosiu, kodėl tikrus policininkus pasodinome žaisti kompiuterinius žaidimus, ir kaip būsimų pareigūnų trūkumą pavertėme pertekliumi.

 

Linas Migonis, FABULA RUD PEDERSEN GROUP kūrybos vadovas

Reklamas didžiausiems Lietuvos prekės ženklams kuria jau virš 10 metų, o jo darbai yra laimėję aukščiausius įvertinimus tarptautiniuose ir vietiniuose kūrybingumo apdovanojimuose.




 

BARBORA – laiminti komanda

Pranešime išgirsite, kaip gimė darbdavio įvaizdžio platforma BARBOROJE ir kokia strategija buvo taikoma ne tik marketinge, bet ir operacijose bei personalo skyriuose. Kokių pokyčių reikia organizacijoje tam, kad rezultatai būtų sėkmingi? Kaip formuoti savo vizualinį išskirtinumą, nepametant prekės ženklo atpažįstamumo? Kaip matuojamas darbdavio įvaizdžio kampanijų efektyvumas?

Julija Sosunova, BARBORA LIETUVA marketingo ir pardavimų vadovė

Vadovauja BARBORA Lietuva rinkodaros ir pardavimų bei darbdavio įvaizdžio komandoms. Labiausiai fokusuojasi į rinkodaros rezultatų matavimą, tyrimus ir duomenų analitiką ir siekia, kad kanaluose būtų drąsi, laisva ir atkreipianti dėmesį – paveiki reklama. Inicijavo ir vadovavo BARBOROS darbdavio įvaizdžio platformos kūrimui, kuri PASSWORD’22 rinkodaros efektyviausių įvaizdinių kampanijų konkurse laimėjo pirmąją vietą.



 

Darbdavio įvaizdžio strategijos kūrimas: įžvalgos ir praktiniai patarimai

Kas svarbiausia formuojant darbdavio įvaizdį, o ką įmonės dažnai pamiršta? Įžvalgos bus pristatytos remiantis CIVITTA ir AdDrama by Mediapark organizuoto darbdavio įvaizdžio tyrimo rezultatais.

Rūta Gaudiešienė, CIVITTA partnerė, marketingo ir rinkos tyrimų ekspertė

Marketingo ir rinkos tyrimų ekspertė, turinti daugiau nei 20 metų patirtį, įgyvendinusi virš 5000 rinkos tyrimų projektų bei konsultavusi ne vieną TOP įmonę strategijų kūrimo ir formavimo klausimais. Rūtos ekspertizė fokusuojasi į strateginį marketingą - prekės ženklo pozicionavimą, vidinės ir išorinės komunikacijos valdymą, vartotojų elgesį ir vertybes, prekės ženklo vertę bei marketingo efektyvumo vertinimą ir valdymą.



Vadovų ir darbuotojų asmeninė komunikacija – raktas į stiprų darbdavio įvaizdį

Stipriai darbdavio įvaizdžio komunikacijai viešojoje erdvėje šiandien nebeužtenka įmonės kurto turinio. Vadovų ir darbuotojų komunikacija tampa būtina tam, kad apie darbdavį suinteresuotosios šalys išgirstų iš pirmų lūpų. Kodėl darbdavio įvaizdžio komunikacijos kontekste neužtenka duoti darbuotojams turinio, o reikia skatinti jų asmeninių prekių ženklų vystymą? Kokios yra naujausios mokslinių tyrimo įžvalgos apie vadovų ir darbuotojų komunikacijos reikšmę darbdavio įvaizdžiui? Kaip prie stipraus darbdavio įvaizdžio gali prisidėti vadovų komunikacija? Kaip įgalinti kalbėti darbuotojus, kurie nedrįsta arba neturi laiko?

Dr. Dominyka Venciūtė, PERSONA COGNITA įkūrėja ir konsultantė

Darbuotojų ambasadorystės ir atstovavimo organizacijai (angl. employee advocacy) bei asmeninių prekių ženklų vystymo ekspertė, ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto Verslo vadybos ir rinkodaros programos direktorė bei mokymų įmonės „Persona Cognita“ įkūrėja ir konsultantė. Su rinkodara įvairiose srityse Dominyka susiduria daugiau nei 10 metų, o šiandien jos fokusas – darbuotojų ambasadorystė kaip rinkodaros priemonė organizacijų įvaizdžio stiprinimui, žinomumo didinimui ir talentų pritraukimui. Į šią temą Dominyka gilinasi tiek iš mokslinės, tiek iš tik praktinės pusės konsultuodama, rengdama strategijas ir vesdama mokymus organizacijoms.


 

7 pamokos iš daugiau nei 50 darbuotojų ambasadorystės auditų, atliktų Lietuvos įmonėse

Kad darbuotojų ambasadorystė neša naudą darbdavio įvaizdžiui jau girdėjo turbūt visi. Tačiau, kaip viskas atrodo praktikoje? Pranešimo metu išgirsite įžvalgas iš per pastaruosius metus atliktų ambasadorystės auditų Lietuvos įmonėse bei praktinius patarimus iš realių ambasadorystės programų Lietuvoje. Kokia darbuotojų ambasadorystės reali situacija Lietuvos įmonėse? Kokius kūrybingus būdus Lietuvos įmonės pasitelkia darbuotojų įtraukimui į ambasadorystę? Kaip įveikti darbuotojų prieštaravimus ir baimes ir juos parengti sėkmingai ambasadorystei?

Deividas Budginas, EMPLOYEE2CONSUMER vadovas

Komunikacijos ir marketingo ekspertas, įmonės „Employee2consumer“ vadovas, darbuotojų ambasadorystės ekspertas. Deividas daugiau nei 11 metų dirba marketingo ir komunikacijos srityje, 6 metus vadovavo skaitmeninės komunikacijos agentūrai „Relevant“, konsultavo tokius prekės ženklus kaip „Maxima group”, „eBay“, „DPD“, „Luminor“, „EY“, „Newsec“, „Wix“, „Modus group“.



 

Darbdavio reputacija internete

Kokios yra yra reputacijos dimensijos ir kokie jų pagrindiniai bruožai? Kaip taikyti duomenimis grįstos komunikacijos pricipus valdant darbdavio reputaciją? Pranešimo metu taip pat išgirsite įdomią statistiką apie darbdavio reputaciją internete tarp didžiausių Lietuvos įmonių.

Robertas Danielianas, REPSENSE pardavimų vadovas

Robertas turi daugiau nei 20 metų B2B pardavimų patirties, didele dalimi susiejusios su rinkos tyrimų, reklamos, bankinių technologijų sferomis. Robertas taip pat yra pardavimų operacijų ir automatizavimo įdiegimo ekspertas.



 

Kiek darbuotojai lemia prekės ženklo identitetą? O kiek turėtų?

Būna, kad atskleisdami prekės ženklo identitetą apie darbuotojus pamirštame. Būna, kad ieškome kompromiso tarp jų ir vartotojų interesų. Būna, kad darbuotojai visiškai nulemia identiteto rezultatą. Kodėl tokie atvejai būna ir kaip juose būnasi?

Jonas Liugaila, THE CRITICAL agentūros partneris ir dizaino strategijos vedlys, Tarptautinės dizaino tarybos ICoD generalinis sekretorius, VDA docentas

Daugiau nei 15 metų dizaino pagalba padeda spręsti verslo, socialinių ir kultūrinių organizacijų iššūkius bei siekti užsibrėžtų tikslų, savo patirtimi kasmet pasidalinant konferencijose, kūrybinėse dirbtuvėse, publikacijose ir Vilniaus dailės akademijos ženklodaros paskaitose.

   

Renginio įrašo kaina:

 

  LiMA NARIAMS:    SVEČIAMS:

 

0 Eur

 

39 Eur

 

Renginio įrašas 

 

Pirkti įrašą 

 

Svarbiausia informacija

Forma:

Renginio įrašas

Renginys vyko:

2023 m. lapkričio 14 - 15 d. (antradienis - trečiadienis), 15:00 - 18:00 val. 

Vieta:

Online

Trukmė:

~ 6:00 val

Organizatorius:

LiMA administracija, info@lima.lt

Renginio įrašo įsigijimas:

Renginio įrašo įsigijimo eiga:
1. Norėdami nusipirkti renginio įrašą, spauskite mygtuką „Pirkti įrašą“;
2. Renginio įrašas bus prieinamas prisijungiant su Google paskyra, todėl prašome nurodyti registracijoje savo Gmail el. paštą;
3. Pasirinkę mokėjimo būdą, apmokėkite nurodytą mokestį;
4. LiMA komanda pranešėjo skaidrėmis ir renginio įrašu pasidalins per 2 d.d. nuo apmokėjimo gavimo jūsų nurodytu el. paštu.

Registracijos terminas: 2024-11-16