Artimiausi seminarai ir kiti renginiai

 

LiMA vadybos akademija. Nefinansinis motyvavimas

Data: 2015 m. kovo 05 d.

Bendras LiMA ir TALENTŲ NAMŲ LiMA vadybos akademijos mokymas NEFINANSINIS MOTYVAVIMAS.

 

Komandos - ar tai būtų pardavėjai, komunikacijos specialistai, kūrybininkai ar techniniai darbuotojai - motyvacija yra vienas iš svarbiausių sėkmės kriterijų rezultatui ir bene svarbiausias klausimas vadovams. Darbuotojus motyvuojame finansiškai, tačiau dažnai didžiausias stimulas pasiekti gerą rezultatą būna nefinansinių motyvų sąlygotas emocinis įsitraukimas.

Šių mokymų metu gilinsimės kaip ir kokius surasti būdus darbuotojų, komandų įsitraukimui - geresniam verslo rezultatui pasiekti.

  

Vega Dikčienė - psichologė, koučingo specialistė, NLP meistrė, UAB „Talentų namai“ mokymo projektų vadovė, turinti daugiau nei 20 metų personalo kompetencijų ugdymo bei konsultavimo patirtį. Per dvidešimt metų Vega yra sukaupusi ekspertinę patirtį konsultuojant įvairias įmones ir organizacijas personalo valdymo, darbuotojų kompetencijų ugdymo, švietimo sistemos darbuotojų mokymo bei verslo vystymo srityse. Ekspertė yra ypatingai gerai vertinama klientų už profesionalumą, atsakingą ir kokybišką darbą bei gebėjimą įsigilinti į klientų poreikius ir veiklos specifiką. Vegos vedami mokymai yra palaikantys gerą nuotaiką, praktiniai ir kupini tikslingai parinktų užduočių – tai motyvuojantys mokymai, didinantys pasitikėjimą savimi, skatinantys tobulėjimą, mokantys, kaip saugiai „išeiti iš komforto zonos“ ir ieškoti efektyvesnių sprendimų. Atskaitos tašku Vegai rengiant ugdymo programas ir konsultuojant visada yra rezultatas, kurio tikisi užsakovas.

 

Sritis:  Marketingo vadyba
Tema:  Motyvacija
Skirta: 

Įmonių vadovams, marketingo, komercijos, pardavimų vadovams, įmonių savininkams

Forma:  LiMA vadybos akademijos mokymai
Vieta:  ŠMTP (J. Galvydžio g. 5, Vilnius) - Šiaurės miestelio technologijų parko konferencijų salė Nr. 204

Automobilių

parkavimas: 

Nemokamai.
ŠMTP kieme arba toliau Domus galerijos parkavimo aikštelėje.

Data:  2015 m. kovo 5 d. 13:00 - 17:00
Trukmė: 4 val. 
Organizatorius:  LiMA direktorius
Dalyvio mokestis: 

LiMA nariams: 30 € + PVM


Turintiems seminarų abonementus: 30 € + PVM.

Įsigykite seminarų abonementą -->


Kitiems: vienkartinis bilietas: 60 € + PVM

 

100% pinigų grąžinimo garantija. Jei būsite nusivylę LiMA vadybos akademijos mokymais, praneškite per 1 darbo dieną ir Jums grąžinsime sumokėtą įmoką be jokių papildomų klausimų. Pastaba: neatvykus į mokymus pinigai negrąžinami.