Artimiausi renginiai

 

[LiMA REKOMENDUOJA] Wow University Ateities įgūdžių kursas

2021-09-21 10:00, Online

LiMA narėms taikoma 15 proc. nuolaida!

Nuolaidos kodą rasite vidinėje komunikacijos sistemoje.
Prisijungti prie vidinės komunikacijos sistemos.

 



Šį rudenį Ateities įgūdžių kurso metu, formuosime 5 esminius, kiekvienai šiuolaikinei moteriai reikalingus įgūdžius:

Asmeninių talentų atskleidimą:
Asmeninių stiprybių matymas ir jų panaudojimas yra įgūdis, įnešantis vientisumo ir pilnatvės pojūtį į visas gyvenimo sritis. Abejonės savimi trukdo siekti svajonių ir asmeninių tikslų. Ir, priešingai, suvokiant savo stiprybes ir tinkamai išnaudojant savo potencialą, galima rasti naujų savirealizacijos būdų. 

Efektyvią komunikaciją ir bendravimą:
Išreikšti savo autentiškumą ar sukurti visavertiškus santykius padės stiprūs komunikacijos ir bendravimo įgūdžiai. Visi pasitelkiame bendravimą kuriant įdomų ir sėkmingą gyvenimą, darnius santykius, sprendžiant konfliktus, siekiant įtikinti pašnekovus ar sujungti skirtingus žmones bendram tikslui.

Kūrybiškumą ir kritinį mąstymą:
Kasdien susiduriame su situacijomis, kai turime priimti nestandartinius sprendimus. Kai mąstome kūrybiškai ir gebame kritiškai įvertinti situaciją, atrandame netikėtas sąsajas, originaliai sprendžiame problemas, kuriame įdomias idėjas. Kūrybiškas gyvenimas į kasdienybę įneša daugiau džiaugsmo ir spalvų.

Laiko planavimą ir lengvą probelmų sprendimą:
Dažnai atrodo, jog darbų ir įsipareigojimų turime daugiau nei laisvo laiko, o nuolat atsirandančios problemos situaciją tik dar labiau paaštrina. Asmeninio efektyvumo ir laiko planavimo įgūdžiai leidžia geriau valdyti savo laiką ir dėmesį, paskirstant jį prioritetinėms užduotims. Leidžia atsirasti naujiems mąstymo būdams ir įpročiams, kurie esančias problemas paverčia naujomis galimybėmis.

Kooperaciją:
Kooperacijos įgūdžiai leidžia sėkmingai siekti bendro tikslo su kitais, susitelkiant į savo stiprybes ir padedant kiekvienam atskleisti jų talentus. Ji apima aiškų bendravimą, aktyvų įsiklausymą į kitus, atsakomybę ir pagarbą kolegoms. Kai žmonės kooperuojasi, jie dalinasi žiniomis ir patirtimis, todėl augimas ir tikslų įgyvendinimas vyksta kur kas sparčiau, nei kad tą darytume vieni.

Kodėl mums reikia šių įgūdžių?

Nori pažadinti savo įgimtą kūrybiškumą, atrasti efektyviausius problemų sprendimo būdus, atskleisti unikalius talentus ir stiprybes? Įgyti drąsos viešai kalbėti, išmokti lengvai kurti tvarius santykius bei greitai atgauti emocinį stabilumą? Turint gaires, kaip tai daryti, viskas taps paprasta!

Dabar pats palankiausias metas junktis prie Ateities įgūdžių kurso, nes už 13 savaičių mokslus mokėsi tik 129 eur, tai vos 9 per savaitę!

 

Mažiausia kaina iki rugsėjo 12 d., papildoma 15 proc. nuolaida LiMA narėms!
Nuolaidos kodą rasite vidinėje komunikacijos sistemoje.
Prisijungti prie vidinės komunikacijos sistemos

DAUGIAU INFORMACIJOS


Sritis:

Komunikacija, mąstymas, laiko planavimas

Vieta:

Online

Kaina: 

Išankstinė kaina galioja iki rugsėjo 12 d. - 129€ 
LiMA narėms taikoma 15 proc. nuolaida!
Nuolaidos kodą rasite vidinėje komunikacijos sistemoje.
Prisijungti prie vidinės komunikacijos sistemos.

Data:

Nuo rugsėjo 21 d. iki gruodžio 12 d.

Kursai truks 13 savaičių.

Organizatorius:

WoW University

Lietuvos marketingo asociacija (LiMA) neatsako už renginio organizavimo ir turinio kokybę.

 

Registracijos laikas baigėsi