Artimiausi seminarai ir kiti renginiai

 

LiMA mokymai Gruodžio 6-7

Data: 2013 m. gruodžio 06 d.

 

PROGRAMA

 

Gruodžio 6 d., penktadienis. 10.00 – 19.00 val.

 

 

Vytautas Vorobjovas. Sekso aspektas marketinge

 

Lietuvoje marketingistas gali rasti kokių tik nori seminarų - nuo veidotyros iki kvapų marketingo. Tačiau vienas klausimas yra vis pamirštamas – seksas. Katalikiškame krašte seksas yra tema, kuri paliečiama portalų skiltyse „pikantiškos naujienos“ arba moteriškuose žurnaluose. Tačiau ekonominės veiklos kontekste seksas yra neatsiejamas gyvenimo reiškinys. Marketingistams tai yra ypatingai svarbi tema. Tiek pasaulinėje, tiek mūsų vietinėje praktikoje jis yra nuolat naudojamas marketinge ir reklamoje. Sekso motyvas neišvengiamai daro įtaką pardavimams.

 

Linas Šiautkulis. Dėmesio valdymo praktika - „Hollywood way of storytelling

 

Kiek kartų neišdrįsote įsiterpti į pokalbį, nes „hm, kam čia įdomi ta mano istorija“? Kiek kartų konferencijoje varžėte save prieiti prie vieno, ar kito dalyvio, užkalbinti, nes bijojote, kad nesugalvosite apie ką kalbėti? Kiek laiko galite pasakoti istoriją, prezentaciją, paskaitą, išlaikydami visų klausytojų dėmesį? Dėmesys yra tai, ko jūs siekiate iš savo auditorijos, ar tai būtų jūsų vartotojai, klientai, moterys ar vaikai, kuriems spėjate pasakyti tik vieną žodį, kol jie vėl dingsta mintimis kitur.

Mokysimės: sukaustyti ir išlaikyti auditorijos dėmesį; papasakoti intriguojančią istoriją apie save ir savo prekės ženklą; akimirksniu rasti apie ką kalbėti su nepažįstamaisiais; pasiekti elgesio ir būsenų darną su bet kokia auditorija.

 

Gruodžio 7 d., šeštadienis. 11.00 – 17.30 val.

 

Idėjos grupė. Komunikacijos diegimas

Dirbant ir azartiškai žaidžiant grupėse bus mokomasi apie socialinius žmogaus poreikius, konfliktų valdymą, komunikaciją.

 

Plačiau