LiMA DAY 
Lietuva’21:

New year
12 01
Įsigykite Metų marketingo šventės įrašą!
Trečius metus organizuojamo dviejų renginių ciklo apie 
B2B marketingą, jo iššūkius ir galimybes renginio įrašas!
10 +
pranešėjų – Lietuvos B2B marketingo profesionalų ir praktikų
250 +
min. turinio apie B2B marketingo įžvalgas ir patarimus
300 +
 marketingo, skaitmeninio marketingo ir komunikacijos atstovų
Renginių ciklo metu siekiame atsakyti į klausimus:
• Kokios B2B marketingo naujovės ir tendencijos laukia 2024 m.?
• Kaip adaptuoti B2B strategiją šiems metams?
• Kokiais pardavimų kanalais ir priemonėmis pasiekti verslo klientus?
• Kaip kurti santykių marketingą?
• Kaip išlaikyti klientų lojalumą B2B sektoriuje?
• Ko reikėtų nepamiršti dirbant su B2B? Kokių klaidų nedaryti?
• Kokios B2B renginių tendencijos ir geriausios praktikos?
• Kaip pasiruošti? Kokius namų darbus reikia padaryti 2024 metams?

Įrašu bus pasidalinta nuo gruodžio 14 dienos.

RENGINIO ĮRAŠAS
Renginio pranešėjai:
Nepasiklysti duomenų jūroje. Kas svarbu B2B marketingo analitikoje?

Nepasiklysti duomenų jūroje. Kas svarbu B2B marketingo analitikoje?

Tinkamas darbas su marketingo ir pardavimų duomenimis gali padidinti konkurencingumą, optimizuoti kampanijas, gerinti pirkėjų patirtį. Tačiau gali ir stipriai suklaidinti. Pranešimo metu išgirsite praktinius patarimus, į ką vertėtų atkreipti dėmesį renkant, stebint ir interpretuojant B2B marketingo ir pardavimų duomenis.

Ina Bielskė, NORDPASS pajamų augimo vadovė
Pajamų didinimo profesionalė, pasitelkianti šiam tikslui analitiką, pardavimus ir marketingą. Dirba NordPass slaptažodžių tvarkyklės pajamų augimo vadove (Chief Revenue Officer), bei konsultuoja įmones pardavimų, klientų aptarnavimo strategijos ir analitikos temomis.
Kiek stiprus jūsų prekės ženklo gravitacinis laukas?

Kiek stiprus jūsų prekės ženklo gravitacinis laukas?

Subalansuoti marketingo veiksmus tarp to kas sena/patikrinta bei nauja/pažangu darosi sunku, kai rinka tokia nepastovi, o AI ir technologijos kasdien atveria naujas galimybes. Todėl vis daugiau marketingo specialistų atsigręžia į santykių su klientais kūrimą ir tai, kas tvaru. Taigi kokios strategijos leidžia kurti santykius, išnaudojant technologinius pranašumus? Kaip rasti balansą?

Julius Kaknevičius, WE ARE MARKETING partneris
B2B marketingo agentūros „We Are Marketing“ įkūrėjas, per beveik 10 veiklos metų dirbęs su daugiau nei 300 B2B įmonių iš įvairių industrijų. Raktas į rezultatyvų B2B marketingo piltuvėlį yra nuolat kintantis, todėl Julius įsisavina naujausias žinias, jas praktiškai išbando ir yra pasiruošęs su visais pasidalinti atradimais.
Į vartotojo poreikį per B2B partnerystes. SENUKAI atvejis

Į vartotojo poreikį per B2B partnerystes. SENUKAI atvejis

B2B partnerystės atveria papildomas galimybes verslui: didina klientų įsitraukimą, sukuria papildomas lojalumo programos vertes, suteikia galimybes nuolat tobulėti ir eksperimentuoti, pasiekti naujas auditorijas, populiarinti savo prekės ženklą. Kam nuosavai lojalumo programai reikalingi partneriai? Ar verta kurti B2B partnerystes, kai esi rinkos lyderis? Kaip užtikrinti sėkmingas B2B partnerystes? Ko reikia vengti kuriant B2B partnerystes?

Sandra Fleišer, KESKO SENUKAI DIGITAL lojalumo projektų vadovė
Projektų valdyme dirba daugiau nei 10 metų skirtingose srityse - nuo socialinių bendradarbystės erdvių tinklo steigimo, audiomarketingo B2B sprendimų diegimo įvairiuose sektoriuose (FMCG, HoReCa, bankuose, oro uostuose t.t.) iki lojalumo programų partnerysčių plėtojimo prekybos tinkle, turinčiame 27 000 prekybos taškų. Šiuo metu Sandra plėtoja lojalumo programą SMART NET „Senukų" prekybos tinkle, yra atsakinga už lojalumo programos vertės didinimą, papildomų naudų sukūrimą ir integravimą bei partnerysčių programą.
Periodinė B2B lentelė LinkedIn'ui (plius 10 kasdienių įrankių)

Periodinė B2B lentelė LinkedIn'ui (plius 10 kasdienių įrankių)

Kaip tiesiog parduoti daugiau ir prisibelsti į sprendimų priėmėjų LinkedIn profilius ar asmenines žinutes? Kokios LinkedIn tinklo B2B automatizavimo ir susisiekimo galimybės tiems, kurie šiame tinkle dar naujokai? O gal geriau tiesiog asmeninėje savo paskyroje parašyti saldų postuką ir pardavimai ateis patys?

Darius Gerulis, VENUDU programų ir partnerysčių vadovas
Darius yra socialinių medijų marketingo ekspertas, savo rinkodaros ir pardavimų patirtimi aktyviai besidalinantis mokymuose ir dirbtuvėse. Tikslingos Dariaus įžvalgos apie marketingą, darbdavio prekės ženklo kūrimą, interneto kultūrą bei socialinių medijų subtilybes vis dažniau nuskamba Venudu rengiamuose mokymuose bei Lietuvos marketingo renginiuose.
(Ne)atrastas B2B rinkodaros lobis: affiliate marketingo potencialas

(Ne)atrastas B2B rinkodaros lobis: affiliate marketingo potencialas

Affiliate marketingas vis dar daug kam siejasi arba su refferal marketingu, arba su neaiškiomis platformomis, didelėmis investicijomis ir maža grąža. Tačiau kaip yra iš tikrųjų? Kaip affiliate marketingas gali padėti B2B verslams pasiekti dar geresnius rezultatus? Kaip šis kanalas gali generuoti net iki 60% įmonės pajamų? Kaip sėkmingai išnaudoti affiliate kanalą B2B marketinge?

Viktorija Ratomskė, CAPITALBOX marketingo vadovė
Viktorija skaitmeninės rinkodaros srityje dirba daugiau kaip 11 metų, ir padeda įmonėms užtikrinti augantį naujų klientų srautą apjungiant visus skaitmeninės rinkodaros kanalus. Patirtis dirbant su skirtingų tipų produktais per 40+ šalių su komandomis iki 150 žmonių Viktorijai suteikia motyvacijos nuolat mokytis ir tobulėt, taip taikant tech naujoves rinkodaros procesuose. Ji ypatingai jaučia aistrą, domisi ir specializuojasi Affiliate Marketing srityje, ir jau daugiau kaip 5 metus konsultuoja įmones, kaip klientų pritraukimas per Affiliate Marketing gali akseleruoti pajamų augimą kartais.
WOW efekto sindromas B2B renginiuose

WOW efekto sindromas B2B renginiuose

Šiandien kūrybinių industrijų specialistai nuolat migruoja, pasiūlymai tampa vis panašesni, o klientų briefuose dominuoja raktiniai žodžiai „mes norime kitaip”, „nustebinkite mus”, „nenorime riboti jūsų vaizduotės”, „mes norime būti sužavėti”. Kaip ir kada pasitelkti renginį kaip rinkodaros priemonę? Kokios laukia renginių naujovės ir tendencijos? Kaip sukurti tokį renginį, apie kurį visi sakys „wow!”?

Aurimas Kamantauskas, REKŪRAI vadovas, festivalio REVOLUTION įkūrėjas
Renginių paslaugų grupės „Rekūrai“ vadovas, idėjų ir tendencijų festivalio REVOLUTION įkūrėjas, tinklalaidės „Kamantinėjimai. Apie kūrėjus ir veikėjus“ autorius, daugiau nei 20 metų kuriantis disciplinuotus, novatoriškus, konceptualius asmeninius ir verslo gyvenimo įvykius. Aurimas taip pat dėsto, yra parengęs vadovėlį „Geras renginys: kaip to pasiekti?“ renginių organizavimo disciplinos mokymuisi universitete, publikuoja straipsnius visuomenės informavimo priemonėse, TV ir radijo laidose. Aurimas yra laimėjęs pirmą vietą Didžiausių Europos renginių apdovanojimuose CONVENTA CROSSOWER 2023, buvo finalistas Pasaulio renginių organizatorių apdovanojimuose BeaWORLD 2023.

Ko galima pasimokyti iš startuolio B2B marketingo sprendimų? FLOWSPACE atvejis

Ko galima pasimokyti iš startuolio B2B marketingo sprendimų? FLOWSPACE atvejis

Ko galime išmokti iš startuolių lankstumo ir eksperimentinio požiūrio? Kaip jį pritaikyti B2B marketingo sprendimams? Ką verta automatizuoti, o kada vis dėlto reikėtų investuoti į non-scalable marketingo ir pardavimų sprendimus? Kaip paversti non-scalable B2B marketingą į scalable B2B marketingą?

Ieva Dvilinskienė (Jungtinė Karalystė), FLOWSPACE bendraįkūrėja ir marketingo vadovė
Ieva yra technologijų startuolio FLOWSPACE bendraįkūrėja ir marketingo vadovė. Prieš įkuriant savo verslą Londone, daugiau nei 10 metų dirbo FMCG sektoriuje, nuo pradedančių startuolių iki įsitvirtinusių prekių ženklų kaip „Carlsberg", „Švyturys".
Marketing attribution: prisilietimai, vartotojo kelionė ir kanalų bendradarbiavimas

Marketing attribution: prisilietimai, vartotojo kelionė ir kanalų bendradarbiavimas

Kodėl svarbu suprasti, kaip mūsų brandą vartotojai atranda pirmą kartą? Kaip veikia kanalai, kai vartotojai arti konversijos?

Evaldas Mockus, OMNISEND marketingo vadovas
Evaldas Mockus yra skaitmeninės rinkodaros automatizavimo bendrovės „Omnisend“ marketingo vadovas. Evaldas sukaupęs daug patirties turinio rinkodaros ir SEO srityse.
Ko iš B2B verslų reikalaus tvarūs partneriai ir klientai 2024 metais?

Ko iš B2B verslų reikalaus tvarūs partneriai ir klientai 2024 metais?

Kokie reikalavimai tvarumui ateis iš rinkos, partnerių ir klientų 2024 m.? Koks marketingo vaidmuo tvarumo kontekste ir kaip teisingai įgalinti tvarumo kryptį? Kaip elgtis, kad kurtume vertę klientui ir būtume patikimais partneriais? Ko galima pasimokyti iš praktinių pavyzdžių?

Audronė Alijošiutė – Paulauskienė, VESTA CONSULTING vyresnioji tvarumo konsultantė
Audronė Alijošiutė – Paulauskienė yra darnaus vystymo ekspertė ir lektorė, turinti ilgametę darbo su verslais patirtį, padedanti įmonėms sėkmingai ir tvariai vykdyti savo veiklą. Su bendraautoriais yra parengusi įmonių socialinės atsakomybės įsivertinimo vadovą (2010 m.), nacionalinį verslo tvarumo indeksą (2019 m.), konsultuoja įmones, veda praktinius mokymus atsakingo verslo temomis. Bendradarbiauja su atsakingo verslo tinklais Baltijos šalyse.
AI reguliavimas ir kiti teisiniai iššūkiai B2B partnerystėse

AI reguliavimas ir kiti teisiniai iššūkiai B2B partnerystėse

Mindaugas Civilka, TGS BALTIC partneris, technologijų industrijos grupės vadovas
Mindaugas Civilka yra 20 metų teisinio darbo patirties sukaupęs advokatų kontoros TGS Baltic partneris, advokatas. Be teisinės praktikos, Mindaugas aktyviai vysto mokslinę veiklą bei veda seminarus ir mokymus intelektinės nuosavybės, asmens duomenų apsaugos ir privatumo temomis. Skaitomi pranešimai didžiųjų duomenų bei dirbtinio intelekto tematika, sulaukia išskirtinio dėmesio tiek Lietuvoje, tiek už jos ribų.
Kaip padėti pardavėjams nepasimesti šlamšto jūroje?

Kaip padėti pardavėjams nepasimesti šlamšto jūroje?

Ar šaltos pardavėjų žinutės būtinai turi būti įkyrios? Su marketingistų prisilietimu, jos gali tapti šiltesnėmis ir duodančiomis stebėtinai gerus rezultatus! Kaip tai padaryti ir ko galima pasimokyti iš įgyvendintų kampanijų?

Jorė Astrauskaitė, WE ARE MARKETING partnerė
Daugiau nei dešimties metų rinkodaros ir komunikacijos patirtį turinti Jorė paskutinius penkerius metus padeda B2B verslams išsigryninti savo pozicionavimo ir pardavimų generavimo strategijas. Kiekviena strategija yra puiki proga įsigilinti į naują verslo sritį, padėti klientui geriau suprasti savo pirkėjus bei jų poreikius, ir parodyti aiškų kelią, kaip rinkodaros dėka pasiekti norimus verslo rezultatus.
Renginio programa:
VASARIO 21 D. (TREČIADIENIS)
1.
Julius Kaknevičius | Kiek stiprus jūsų prekės ženklo gravitacinis laukas?
2.
Darius Gerulis | Periodinė B2B lentelė LinkedIn'ui (plius 10 kasdienių įrankių)
3.
Ieva Dvilinskienė | Ko galima pasimokyti iš startuolio B2B marketingo sprendimų? FLOWSPACE atvejis
4.
Mindaugas Civilka | AI reguliavimas ir kiti teisiniai iššūkiai B2B partnerystėse
5.
Audronė Alijošiutė – Paulauskienė | Ko iš B2B verslų reikalaus tvarūs partneriai ir klientai 2024 metais?
6.
Jorė Astrauskaitė | Kaip padėti pardavėjams nepasimesti šlamšto jūroje?
VASARIO 22 D. (KETVIRTADIENIS)
1.
Viktorija Ratomskė | (Ne)atrastas B2B rinkodaros lobis: affiliate marketingo potencialas
2.
Evaldas Mockus | Marketing attribution: prisilietimai, vartotojo kelionė ir kanalų bendradarbiavimas
3.
Ina Bielskė | Nepasiklysti duomenų jūroje. Kas svarbu B2B marketingo analitikoje?
4.
Aurimas Kamantauskas | WOW efekto sindromas B2B renginiuose
5.
Sandra Fleišer | Į vartotojo poreikį per B2B partnerystes. SENUKAI atvejis
Renginio įrašo kaina:
2 DIENŲ RENGINIO ĮRAŠAI
SVEČIAMS
49 Eur*
PIRKTI ĮRAŠĄ
2 DIENŲ RENGINIO ĮRAŠAI
LiMA NARIAMS, ĮSIGIJUSIEMS ARBA PRATĘSUSIEMS NARYSTĘ
2024 M.
NEMOKAMAI**
PIRKTI ĮRAŠĄ
 
 *LiMA ambasadoriaus kodų turėtojams  taikoma 20% nuolaida
 **Seminarų abonementų turėtojams  dalyvavimas nemokamas  
  
Tapkite LiMA nariu!
LiMA vienija marketingo bendruomenę, sukuria erdvę bei padeda ugdyti kompetenciją, bendrauti, dalintis patirtimis bei prisidėti stiprinant marketingą Lietuvoje.
Prisijunkite prie 1400 narių bendruomenės ir dalyvaukite daugiau nei 70 renginių per metus!
Metinis narystės mokestis fiziniam asmeniui - 100 eur (+ vienkartinis stojimo 40 eur mokestis).
PLAČIAU APIE LiMA NARYSTĘ

Sritis:

Suinteresuotųjų šalių įtraukimas marketinge

Vieta:

Internetu

Renginys vyko:

2024 m. vasario 21-22 d. (trečiadienis - ketvirtadienis) 15:00 - 18:00 val.

Trukmė:

~ 6 val.

Renginio įrašo įsigijimas:

Renginio įrašo įsigijimo eiga:
1. Norėdami nusipirkti renginio įrašą, spauskite mygtuką „Registruotis“
2. Renginio įrašas bus prieinamas prisijungiant su Google paskyra, todėl prašome nurodyti registracijoje savo Gmail el. paštą
3. Pasirinkę mokėjimo būdą, apmokėkite nurodytą mokestį
4. LiMA komanda pranešėjo skaidrėmis ir renginio įrašu pasidalins per 2 d.d. nuo apmokėjimo gavimo jūsų nurodytu el. paštu.

Generalinis rėmėjas:

Pagrindinis rėmėjas:

Internetinis puslapis:

Komunikacijos partneriai: