Naujienos

 

Didžiuosiuose kino ekranuose – geriausios dešimtmečio „Kanų liūtų“ reklamos

Data: 2020 m. rugsėjo 22 d.

„Geriausios Kanų liūtų reklamos“ į didžiuosius kino ekranus sugrįžta su įspūdingiausiomis viso dešimtmečio reklamomis. Jau spalio 20 dieną 5 didžiuosiuose miestuose kino salės griaudės nuo pačias stipriausias emocijas dovanojančių istorijų.

 

„Pandeminis laikotarpis tapo iššūkiu visiems. Kanuose neįvyko tradicinis „Kanų liūtų“ festivalis ir apdovanojimai – įkvėpimų sėmėmės internetu. Visgi daugiau nei 10 metų Lietuvos kino teatruose rengdami „Geriausių Kanų liūtų reklamų“ seansus supratome: dabar, kai tiek daug netikrumo ir netgi baimės, ryškios emocijos – kaip niekada svarbios. O būtent jas ir dovanoja geriausios per dešimtmetį sukurtos reklamos“, – pranešime žiniasklaidai cituojama Gabrielė Burbienė, „Kanų liūtų“ festivalio atstovė Lietuvoje.

 

Spalio 20 d. kino teatrus pasieksiančiose „Geriausiose 2010-2020 metų Kanų liūtų reklamose“ žiūrovai išvys viską, kas ir sukūrė „Kanų liūtų“ fenomeną.

 

„Programa leis ne tik pajausti, kaip per 10 metų keitėsi, evoliucionavo reklama, kokios temos mums visiems buvo ar tebėra svarbios. Neabejoju, kad net ir matytos reklamos, vertinant iš šių dienų perspektyvos, atrodys netikėtai, naujai, arba priešingai – suteiks nostalgijos prieskonį“ – sako Algirdas Ramaška, sudarinėjantis „Geriausių Kanų liūtų reklamų“ programą.

 

Renginio organizatoriai šiemet ragina iš anksto pasirūpinti geriausiomis vietomis ir bilietais – dėl kino teatrams taikomų ribojimų vietų salėse šiemet bus mažiau. Penktadienį kino teatruose ir internetu startuojanti prekyba leis bilietus įsigyti žemiausia kaina – tik už 7,77 Eur. Vėliau bilietai kainuos 9,99 Eur.

 

„Geriausios 2010-2020 metų Kanų liūtų reklamos“ spalio 20 d. bus rodomos „Forum Cinemas“ kino teatruose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose, „Apollo“ Panevėžyje ir „Pasakoje“ Vilniuje.

 

 

„Geriausias Kanų liūtų reklamas“ organizuoja ir festivaliui „Kanų liūtai“ Lietuvoje oficialiai atstovauja žurnalas „Žmonės“.

 

Palčiau skaitykite čia.