Naujienos

 

„Jaunųjų liūtų“ konkurse Kanuose Lietuvai atstovaus agentūros „Imagine“ komanda

Data: 2019 m. balandžio 30 d.

Nacionaliniame „Jaunųjų liūtų“ konkurse šiemet pirmąją vietą iškovojo Aistė Jakimavičiūtė Bikauskė ir Ugnė Balčiūnaitė, atstovaujančios rinkodaros agentūrą „Imagine“. Laimėjusi komanda birželio mėnesį vyks į Kanus varžytis „Jaunųjų liūtų“ konkurso finale.

 

Kaip išjudinti aukoti nepratusį jaunimą ir kartu aktyviau kovoti su emociniais sunkumais – į šiuos klausimus atsakymo ieškojo kūrybinio konkurso dalyviai. Užduotį šiais metais pateikė „Jaunimo linija“ ir trijų mobiliojo ryšio operatorių plėtojama programėlė „MoQ“.

 

Laimėtojos Aistė Jakimavičiūtė Bikauskė ir Ugnė Balčiūnaitė pasiūlė skaitmeninę kampaniją su idėja pasitelkti muziką, kuri jaunimui yra viena svarbiausių ir artimiausių jausmų raiškos formų. Merginos atrado gerai žinomų jaunosios kartos atlikėjų dainų žodžiuose daug užuominų į aktualias emocines būsenas ir išgyvenimus.

 

„Oj kaip mane užknisa tie tavo skambučiai, bet kai pakeliu – tyla.“ („Free Finga“), „Išsinert, ištrūkt, virvę nutraukt ar išlipt iš duobės“ (Benas Aleksandravičius / „BA“), „Nenoriu grįžt namo, šiąnakt“ („Monique“) ir daugelio kitų atlikėjų žodžiuose gausu užkoduotų žinučių apie panašias emocijas.

 

Daugiau skaitykite čia.